Мисија

Мисија

Во ХЕЛЕНВИТА работиме водејќи се од принципот да се задоволат и најкомплексните потреби на клиентите, докторите и фармацевтите. За да се постигне тоа, нашите производи се дизајнирани следејќи ги процесите на сеопфатни истражувања, развој и комерцијализација на иновативни и активни состојки, при што светски познати Истражувачки Центри ја потврдуваат ефективноста и веродостојноста на самите производи.

Нашата цел е да ја одржиме позицијата на доверлив партнер во макотрпната работа на докторите и фармацевтите.

Нашата философија и вредности се засновани на 3 клучни принципи:

Убавина: Настојуваме да ги откриеме најдобрите аспекти во животот

Здравје: Работиме поттикнати од благосостојбата како човекова привилегија

Доверба: Го гарантираме нашето знаење и вештина, како квалитетот на нашите производи.