Специјални Акции

Купи!

Купете Бебешка купка за коса и тело 1л и добијте подарок Заштитен крем за пеленска регија со 10% цинк оксид 150гр.

780 ден
Хипоалергична формула на екстремно нежен гел за капење за бебешката кожа и коса со нежен мирис заедно со подарок Заштитен крем за пеленската регија, идеален при промена на пелени.